Idé fra skoletjenesten

Folkekirkens Skoletjeneste Gentofte (Se mere - klik hér!) Gentofte kirke har i disse dage besøg af en masse piger med stramt flettet hår og drenge med knappede skjorter!

Den sorte skole.
Og når de går ind i kirkerummet går de igennem en tidsportal, som bringer dem tilbage i tiden.
I kirkerummet er det ikke længere Julie, som tog imod dem, der taler, men pastor Damlund.
De må først sætte sig, på bænkerækkerne (pigerne i den ene side og drengene i den anden), når de får besked. De må kun tale når de bliver spurgt.
Undervisningen er baseret på udenadslære, gentagelser og på anskuelsestavler over Davidshistorier.
Salmerne undervejs akkompagneres af degn Hentzers smukke violinspil og besøget afsluttes med fedtemadder og spørgsmål til Inger Marie som gik i skole for 75 år siden.
Tilbage på skolen arbejdes både med salmeanalyse og anskuelsestavler.
Se materialet til den kreative del her!

Del dette: