På kant med Kierkegaard

I anledning af 200 året for Kierkegaards fødsel bringer Landsnetværket af folkekirkelige skoletjenester via et undervisningstilbud Kierkegaard i øjenhøjde med grundskolens ældste elever (7. – 10. kl.).

Læs nøjere beskrivelse af projektet her.

For skoler, som geografisk ligger i et folkekirkelige skoletjenesteområde er det gratis at deltage. Tilmelding til projektet finder sted via de årsplaner, der i maj og juni sendes ud på skolerne.

For skoler, som ikke er dækket af en folkekirkelige skoletjeneste, koster det kr. 500,- at deltage. (jf. kort og postnummeliste).
Tilmelding til projektet finder for skoler underfor et skoletjenesteområde sker ved henvendelse til en lokal folkekirkelig skoletjeneste med oplysning om følgende:

Skolens navn, adresse og EAN-nr.
Lærers navn og mailadresse

Region Nordjylland: Skole-Kirke-Tjenesten i Hjørring v. Søren Bo Svendsen. Mail: sbs@km.dk

Region Midtjylland: FURS i Randers v. lars Jøcker Buhl. Mail: lars@fusr.dk

Region Sydjylland: RAMS i Ribe v. Else Agergaard. Mail: rams@mail.dk