Fælles projekter - Hvad er det?

Et landsnetværkssamarbejde

De etablerede folkekirkelige skoletjenester og skole-kirke samarbejder rundt om i landet har først og fremmest til formål at fremme det lokale samarbejde mellem skole og kirke. For at styrke og inspirere dette samarbejde er der med Teologisk Pædagogisk Center som omdrejningspunkt etableret et netværk mellem de forskellige tjenester. Konkret giver det udslag i en række årlige møder, hvor der udveksles ideer. Med tiden har dette udviklet sig til egentlige samarbejdsprojekter, hvor det lokale og det landsdækkende kobles sammen. Et fælles projekt vil typisk indeholde nogle grundelementer, som i forbindelse med gennemførelsen kan tilpasses de lokale forhold.

I forbindelse med udbydelsen af landsdækkende projekter tilstræbes det via netværket af stiftskonsulenter også at inddrage områder af landet, som ikke har formaliseret samarbejdet mellem skole og kirke.

Fælles projekter vil således både blive annonceret lokalt og på denne hjemmeside.